Tillväxtforum 2011

13 maj, 2011 av admin Lämna en kommentar »

Ökad materiell tillväxt, ökad befolkning – begränsade resurser. Håller vi för första gången i mänsklighetens historia på att slå i taket för vad jorden klarar av?

Tillväxtforum 2011 är på Kulturhuset i Stockholm 14 maj. Forskare, samhällsdebattörer, ekonomer, beteendevetare, konstnärer, företagare, filosofer, journalister med flera träffas i paneldiskussioner, föreläsningar och samtal. Tillsammans försöker vi förstå hur en ekonomi byggd på ständigt ökad tillväxt påverkar oss idag och framåt. Vad finns det för alternativ, för oss som människor och för vår planet?

Under en dag förvandlar nätverket Steg 3 Kulturhuset i Stockholm till ett centrum för tillväxtfrågan. Låt oss träffas, släppa loss kreativiteten och hitta lösningar som är i samklang med naturen och oss människor.

Medverkar gör bland annat Anders Wijkman, Carl Schlyter, Nina Björk, Allan Larsson, KG Hammar, Gudrun Schyman, Svante Axelsson, Maria Abrahamsson, Sasja Beslik, Nina Jansdotter, Stefan de Vylder, Agneta Stark, Stina Oscarson och många fler.

I pauserna kan du se artister som Zinat Pirzadeh, Odile Nunes, Bob Hansson, Ellinor Sterner, Nora Makander, Göran Rulander och Södra Fots teaterkör.

Programmet är gratis och öppet för alla.

Läs mer på hemsidan: Tillväxtforum 2011

Anmäl gärna ditt intresse och följ evenemanget på Facebook:
Tillväxtforum 2011 på Facebook

Annonser