Klimatsmarta Järfällabor 2014

27 januari, 2014 av admin Lämna en kommentar »

Järfälla kommun genomför ett projekt där tio hushåll ska leva mer klimatsmart. Projektet Klimatsmarta Järfällabor pågår under ett år. De tio hushåll som är med ska lyssna på föreläsningar, få uppdrag och bli coachade för att leva med mindre påverkan på miljön. Tanken är att hushållen som är med ska bli inspiratörer och förebilder för resten av kommuninvånarna och förstärka deras intresse för att leva klimatsmart.

 alt=

– Jag hoppas att det här ska vara en hjälp för dem som vill leva mer klimatsmart men inte vet hur de ska börja. Det behöver inte innebära stora livsstilsförändringar, utan det kan vara enkla saker som att byta till led-lampor, äta mer vegetariskt eller konsumera upplevelser istället för saker, säger projektledare Johanna Edestav.

Följ Järfällabornas klimatsmarta resa under 2014: Klimatsmarta Järfällabor

Annonser